لیست اخبار صفحه :147
برگزاری کارگاه آموزشی فناوری بیوفلاک در آبزی‌پروری به میزبانی بانک کشاورزی در هرمزگان

برگزاری کارگاه آموزشی فناوری بیوفلاک در آبزی‌پروری به میزبانی بانک کشاورزی در هرمزگان

کارگاه آموزشی فناوری بیوفلاک در آبزی‌پروری در استان هرمزگان با حضور استاد برجسته دانشگاه آنکارا پروفسور Ercument GENC به میزبانی بانک کشاورزی و با حضور کارشناسان اعتباری ادارات مرکزی و کارشناسان اعتباری استان‌ها ، کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل شیلات و همچنین تعدادی از پرورش‌دهندگان ماهی و میگو برگزار شد.

برداشت هندوانه پاییزه در میناب آغاز شد

برداشت هندوانه پاییزه در میناب آغاز شد

مدیر جهادکشاورزی میناب گفت: در این دوره از برداشت پیش‌بینی می‌شود 4 هزار تن هندوانه در این شهرستان برداشت شود که تولید امسال به علت رعایت اصلاح الگوی کشت 35 درصد نسبت به سال قبل کاهش یافته است.

برگزاری کارگاه آموزشی حفاظت از اراضی ملی در قشم

برگزاری کارگاه آموزشی حفاظت از اراضی ملی در قشم

کارگاه آموزشی حفاظت از اراضی ملی با محوریت سازمان منطقه آزاد قشم با حضور ومشارکت نمایندگان آن سازمان،ادارات منابع طبیعی، بنیاد مسکن، بخشداری مرکزی، دهیاران و شوراهای اسلامی و مدیریت جهادکشاورزی قشم در سالن اجتماعات روستای تنبان برگزار شد.

آغاز هویت‌گذاری 10 هزار نفر شتر در هرمزگان

آغاز هویت‌گذاری 10 هزار نفر شتر در هرمزگان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، گفت: عملیات اجرایی هویت‌گذاری 10 هزار نفر شتر با نصب پلاک گوش و ثبت مشخصات در سامانه اصلاح نژاد دام کشور در سطح استان از اوایل آذرماه آغاز و تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

بررسی وضعیت بیمه بخش کشاورزی پارسیان

بررسی وضعیت بیمه بخش کشاورزی پارسیان

کمیته بیمه پارسیان با دستور کار گزارش پیشرفت وضعیت بیمه دامی و کشاورزی، تشریح تعرفه های جدید و بررسی مسائل و مشکلات این بخش در محل مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان برگزار شد.